Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Er tid är ute!"

I dosan till min bankkort står det

hur jag än gör: "Sista försöket"

Det får mig att skratta

Det påminner om den gamla

komikerrepliken (Sten-Åke Cederhök i "Sjukkassan" 1969)

"Er tid är ute!"

Som äldre gör man hela tiden försök

att förbättra sin hälsa

för att hålla sig vid liv

Och när man sedan får en sådan här

digital påminnelse om sin dödlighet

så blir det på något sätt farsartat




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-09 16:42



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En humoristisk text med en allvarlig underton!
"Er tid är ute!"

Ja, tid är sannerligen en färskvara! ;)

Bra text!
2017-03-15

  Nils-Robert
Jäkla kul beskrivning av livets hårdkod. :-)
2017-03-14

  Feminaz
Fint och humoristiskt på samma gång!
2017-03-11

  Solstrale VIP
Bäst-före-datum ... - humor!mbra skrivet och lite roligt...
2017-03-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland får man ta livet med lite humor! Kul diktat!
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP