Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän är inte bara vacker

utan även ful
En fulsnygg kvinna
Jo, för när hon var på ett zoo i sommras släppte hon ut
en randig tiger ifrån sin bur
Varför då
Jo, hon tyckte att den såg så ledsen och nere ut
och inte passade in där
Såg att den kände stress och mådde dåligt
Så hon gav tillbaka dens frihet och släppte ut den
i våran natur
En tiger som hade världens tur
En tiger som blev så himla otroligt glad att den började
stalka henne vart hon än gick
Så numera är de oskiljaktiga och umgås i ur och skur
Ja, de vilar även tillsammans när de tar sig en liten lur
Hur vackra och fula som helst
Men en sak är säker
Det är ingen mening att man retar upp någon av dem
För det sista man vill är att någon av dem ska bli sur
Livsfarligt vackra och fula som dem båda är måste man
ändå inse att de båda två är som två tama vilda djur
Inga man vill bli ovän med…

Min vän är inte bara vacker!

Ken Cassel
9/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-10 00:00



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Sens moral: Reta aldrig en fulsnygg kvinna med sin tiger. De äro tillsammans en vandrande Dödsmaskin !

Gillar!!!
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel