Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RIP S K


Du gick ur tiden


Tiden som inte finns längre

Tiden av närhet och kärlek

Människomöten släktträffar

Gamla traditioner

Du gick ur tiden

Som inte finns längre

Vad ska jag göra med mig

Mamma

I en värld du inte längre finns




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 326 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-03-10 01:53



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dikt om livets ändpunkt och hur vi förtvivlat letar efter fortsättningen.
Vackert fångat
2017-03-21

    ej medlem längre
Berörande och oerhört vackert. <3
2017-03-15

  i af apa
Alla resor har ett mål. berörande.
2017-03-13

  Karina"Kia"
Sorgesaknad stor av den som betytt stort i äns liv!

Berörande vackert du hyllar din mor<3
2017-03-11

    ej medlem längre
Sorgen går inte att fästa på papper eller siden. Den bor för alltid i hjärtat

Kärleksfulla kramar
2017-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och saknad!
2017-03-10

    Sefarge VIP
Allas vårt öde
Att möta o
Skiljas.
I kött o blod
Eller nudags,
i Cyberrymd.
Så öppet
Känslosamt
Skrivet.
Tack!


2017-03-10

  Salvation Pepper
Människomöten.
Gott ord. Att älska och sakna.
2017-03-10

  ULJO
Som blommor i en vas
så vissnar liv och dör
2017-03-10

  alicja lappalainen VIP
utan kommentar..
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska