Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klättra i mig




ingenting
så långt ögat kan nå
utom jag
ett träd
ett åldrande träd
med massor av grenar

roten stark
stammen stark
grenarna starka

men ingen ser
beskan
inuti floemet

kom
stig upp
i mig

klättra omkring
i mitt grenverk
ät
av mina klorofyllfyllda
blad

de innehåller kärlek
jag själv inte kommer åt

klättra upp
i toppen
sätt dig tillrätta
på utväxten
du ser i stammen

håll dig fast
i grenarna
mina armar

låt vinden börja
låt stormen komma
skaka fram sötman
i min beska, övergivna saft
förvandla den
till din
gyllene dryck
som ger oss båda
vetskapen om liv

drick

drick oss levande




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-11 12:33



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Livskraft....utsikten är ljus!
2017-03-13

    Sefarge VIP
Att ta ansvar
För det gudomliga
Givandet som gåva
Inom och till oss alla
Tack!
:)
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP