Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar efter mellon

En artist av i dag och även utövare av vissa idrotter; måste marknadsplanera sina aktiviteter. Helt i linje med övrig marknadsföring av produkter och praktiska projekt i samhället.

En sångartist i Melodifestivalen måste förutom att kunna sjunga bra, även kunna dansa och föra sig bra. Klädsel, koreografi och visualisering ingår i konceptet.

En snow-boardåkare måste göra en massa akrobatiska krumbukter i luften och som ser helt livsfarliga ut för den oinvigde. Överhuvud taget så går allting ut på att skapa spektakulära evenemang. Ett exempel på detta är också NattVasan som i år anordnades för första gången.

 

 

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-11 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP