Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går på en liten promenad

lycklig och glad varenda dag med hunden
genom den så vackra parken till den stora ängen
där jag tar av kopplet och släpper lös lilla Rocky Balboa
så att han nu slipper att vara bunden
Hundrasen Rusky Toy
( Rysk leksak )
Och då Rocky blir så himla otroligt glad när jag sen
kastar med den lilla bollen som han så glatt springer
efter och hämtar då han på bollen håller kollen
Och då han vill att jag ska kasta bollen en gång till
och en gång till och en gång till
Samma gamla vanliga rutiner i sedvanlig stil
För sen på vägen hem igen så släpper Rocky på
varenda träd och gathörn en liten drill när han
lägger ut sitt revir
Där Rocky är en Kung då han skäller på stora som
små hundar, gammal som ung…

Jag går på en liten promenad!

Ken Cassel
12/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-12 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel