Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från -15


Hon krossades en sommar.

Trädtopparnas vassa silhuetter möter sockervaddsmolens mjuka
Skenet romantiserar
motiverar
injicerar lugn i violett palett

Toppar sticker himmeln parallellt och väcker tvivel
Hon krossades en sommar
Irisen färglös och dov

Nu glittrar kastanjerna åter
endast när de möter husky-blå diamanter.




Fri vers (Fri form) av OdessaK
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-13 21:15



Bookmark and Share


  petter rost
"Nu glittrar kastanjerna åter
endast när de mötet husky-blå diamanter"... 37 p. av 10 möjliga!
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

OdessaK
OdessaK