Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs hemlighetens stigar

 

Du tror att allt är saknad

att allt är längtan

efter doften och närheten

att allt är minnet av rösten

som får stunden att leva

och kroppens celler

att dallra, att dansa

 

och jag kan bara säga

att du vandrar

längs hemlighetens stigar

och kanske möts vi

längre fram

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-15 08:00



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Läser och gillar, känns lite som den där stunden som står och vibrerar i mötet/förståelsen mellan två människor och att allt inte är så självklart...men att hoppet finns. Sådär känns dina ord för mig.
2017-03-15

  Änglaögon
Vackert och lite mystisk.
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP