Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktatorn

Man behöver bara läsa om det antika Roms historia

för att bli överbevisad om

att man inte ska ropa efter

den Starke Mannen

som ska komma och bestämma

och lösa alla meningsskiljaktigheter

Människans Historia

är en bra vägvisare




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-15 08:02



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tänker på Caligula och hans styre.
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP