Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rocka med mig, älskling

Rocka med mig hela natten lång
Dansa till vänster och dansa till höger
Låt oss dansa överallt där vi behöver för att
komma igång
Det är hur lätt som helst
Kom så dansar vi på elden som glöder
För du vet väl hur mycket som jag älskar dig
Älskar dig mer än mig själv och mina systrar och bröder
Så det är för dig som mitt hjärta blöder

Rocka med mig, älskling
Rocka med mig hela natten lång
Låt oss visa alla här att våran kärlek till varann
inte bara är en vacker sång
Utan att vi även komplitterar varann varenda gång
Vilket vi gör
Även när vi vill ta det lite lugnt som när vi röker på oss
en liten bong
Och då du gullar med mig brukar jag ju alltid få fjong
så att vi kan älska med varann hela natten lång
Och sen när lördagsmorgonen kommer så börjar vi om…

Rocka med mig!

Ken Cassel
15/3 - 2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-15 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel