Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otacksamma djävlar

Bryr sig inte om någonting
Så egenkära
Så slutna
Tänker bara på sig själva
Så varför bryr jag mig egentligen
Vet inte
Skiter i det jobb och tid som man har lagt ner
i försök att roa dem alla
Få dem alla att antingen börja skratta eller gråta
på gott och ont
För knappt en applåd för man i belöning för sina alster här
Uruselt, tycker jag
För så dålig är jag väl ändå inte
Det vet jag
Blir inte det minsta glad
Så varför är det då så svårt för människorna här att bara
öppna sig själva lite grann och bjuda lite på sig själva
när de läser mina alster
För det kostar inte mycket mer än så än en liten applåd
emellanåt
Ja, det är för mig en gåta?

Ken Cassel
15/3 - 2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-15 19:34



Bookmark and Share


  objekt3
https://www.youtube.com/watch?v=fxO7rjHJvFo

2017-03-16

  Lynx63 VIP
Jag klappar om och säger bra skriven text, precis som du skriver man kan klicka på en applåd eller skriva en liten rad. Lite uppmuntran behöver alla och det är inte svårt att skriva.

BRA TOPPEN
Mindre bra
gillar
gillar ej / gillar ej men
applåd
gillar mycket + applåd

Svårare är det inte och skrivaren blir glad.

KRAM =)
2017-03-15

    ej medlem längre
Det har du rätt i! Det kostar inget att läsa din text och skriva en kommentar! Ska försöka bättra mig!
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel