Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar mot jorden

Armar korsade över bordets yta
Ytan av trä
Ögon mot hennes, hår struket bakom öra
Ljus utifrån och ovanfrån
Dörren in stängd; vi var Innanför.
Ivrigt utbytta ord, länge efterlängtade verkligheter
drömda
Utslängda där och då.
Ytan var av trä. Dörren var
stängd.
Hennes ögon mot mina.
Ljusblå mot marin.




Fri vers av Nirak
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-15 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak