Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje skugga

finns det en strimma ljus att fånga upp på vägen
Klamra sig fast vid som om skälvaste livet hängde på det
För man får aldrig ge upp livet hur mörkt det än ser ut
För då förlorar man och skuggorna omsluter en sakta
men säkert till en säker död
Och det vill man väl inte…?!

I varje skugga!

Ken Cassel
16/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-16 09:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej, det vill man inte! Bakom molnen finns alltid solen och rätt som det är kommer den fram igen och då blir det genast lättare att leva!
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel