Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara rädd för att dö

är nog ett ganska vanligt fenomen i slutskedet av sitt liv
då man har blivit allt för gammal och kroppen
håller på och stänger ner
För man vet ju inte hur det känns att göra just det

För vad händer sen
Och vad händer med ens nära och kära
Så man klänger sig nog fast vid livet så länge det går
för att sen tyna bort utan det endaste spår
Försvinna upp till himmelen och förhoppningsvis bli
till en liten ängel som kan hålla vakt på sina
nära och kära nere på planeten
Vaka över dem
Bli till en skyddsängel
För livet är en gåva vill jag lova
För utan det så har man ju aldrig ens existerat på denna
unika blåa plats som kallas för jorden
som är ett slags Noas Ark som svävar fritt fram i rymden
där solen är livsnerven för allt liv
Inget som man vill missa, antar jag...

Att vara rädd för att dö!

Ken Cassel
16/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-16 09:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
jorden svävar fram i rymden, en svindlande känsla! när döden kommer kan vi inget göra, bara acceptera faktum, men visst är man rädd.
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel