Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlösa hemvändare

Sprängmedel och svarta satsade pengar
hembränd sprit och den hemlöses ängslan
Extrapriser på svunna tider regnar
De som aldrig har skadats börjar hämnas

Dåligt sex och ännu sämre flygplansmat
man spottar aldrig ut om man redan betalt
Man satsar aldrig hundra procent
för än vinden redan vänt
och man planerar bara sånt man vet aldrig blir av

Ingen bryr sig om blommorna
om de står i ett sprucket fönster
så hans rosor fortsätter vissna
Så tillslut går även vasen sönder
och ersätts i bästa fall med tistlar





Fri vers av oroshjärta
Läst 161 gånger
Publicerad 2017-03-16 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oroshjärta
oroshjärta