Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dolda kärleken

I mitt hjärta döljer jag en hemlig kärlek
En kärlek som håller mig vid liv
En kärlek som har fyllt mitt hjärta i flera år
En kärlek som ger mig lycka och hopp i livet
En kärlek som ger mina dagar ljus och värme
En kärlek som växer och växer med tiden
Den underbara kärleken har växt från en frö till ett vacker träd
Känslan av att den kärleken är levande för alltid , ger mig trygghet i själen
Ta aldrig den ifrån mig för då
Tar du ifrån mig livet




Fri vers av Blomma 68
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-16 20:21



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Vackert och stort i den hemliga kärleken .
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68