Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodprovstagning

Vid blodprovstagningen fick de krama blodet ur nålsticket
Nästan koagulerat i ådrorna
jag är en gren på ett sådant träd
med roten i jorden
där kraft att finna föda är nog

inga orkaner orkar dra oss ur jorden
ingen
får oss att flyga





Fri vers av Soldansare
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-17 15:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt skriftat.
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Soldansare
Soldansare