Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker möts


Vi möts i mörkret
upplever ljuset

våra ord skingrar smärtan
upplever verkligheten

vår genuina värme
upplever kärleken




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2017-08-09 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tänk så
kant i kant med mörkret
lever ljuset som starkast

kram <3
2017-08-16

  Feminaz
Underbart formulerat och tack för att du klär själfull närvaro med varandra i ord!
2017-08-11

  M M Mannheim VIP
Ja, vi alla upplever ljuset, även i mörka tider!
2017-08-11

  Nils-Robert
När kärlek ger balsam till själen
2017-08-10

  Quasimodo
Den här ger ett ljus i mörkret och i verkligheten!
2017-08-10

    ej medlem längre
Jättefin..
2017-08-10

  Marianne Räf
Verkligt fina upplevelser!
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP