Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill man bli bäst på någonting

vadsomhelst
så måste man brinna för det och tycka att det är riktig kul
för att ha en chans att kunna hävda sig i konkurrensen
För den är som oftast stenhård
Ha det lite av sig i sig
Har man inte det är det lika bra att man lägger ner
och lägger vantarna på hyllan och börjar intressera sig
för någonting annat istället då man har kommit till insikt
att man aldrig kommer att bli till något annat mer än en
medelmåtta
Då man har lärt sig sina begränsningar
Insett att man inte är bättre än vad man är innan man
helt tar sig vatten över huvudet och skämmer ut sig
För det lär man göra
Man vill se resultat...

Ja, det är den här inställningen man måste ha för att
kunna bli till en vinnarskalle
Lycka till med vad det nu än är som du brinner för…

Vill man bli bäst på någonting?!

Ken Cassel
18/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-03-18 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel