Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

Så skönt det är

när man släpper

alla onödiga krav

som kan infinna sig

från alla håll

och istället

få sätta sig ner

och värma kalla händer

och frusna känslor

över harmonins

värmande brasa




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-18 14:08



Bookmark and Share


  Magica VIP
fin dikt
2017-03-28

  Öknens Ros VIP
kan bara instämma i dina ord.
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP