Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taget

Månälvor dansar på silverfat.
Släpp taget och ta tag i det du går igenom.
Ting är ting, du är av kött och blod.
Ordnad följer du strömmen.
Allt tycker du inte om, men mycket.
Tänk eller tänk inte alls.
Det händer inget mer än det som görs.

Staden är för resenärer.
Några förblir turister. Andra glömmer turismen.

Släpp det där du går och tänker på.
Var någon för dig själv.
Var någon för någon annan.

Få tillbaka det som är ditt.
Allt det som Tony stal.

Du kan få tillbaka dina ringar
om två dagar.




Prosa av frun
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-18 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun