Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Syster, på tisdag är det din dag att få rå om dig själv och vila ut"


Söndagsmorgon

 

När solstrålarna når fönstret stiger hon upp.

Vill inte väcka den älskade och de små.

Med svala händer och varmt hjärta

beger hon sig av,

bort från den plats där livet bor.

 

Till en  annan plats,

där döden går mellan väggarna.

Där hon övervakar och vårdar.

Lyssnar och lindrar, ska finnas där.

64 liv redan levda, att ansvara för idag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-03-19 08:13



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Stilistisk perfektion och överlag ett skickligt och rörande hantverk. Fint!
2017-04-24

  Lars Hedlin
Mycket fint
2017-03-24

  Mike
Ditt hjärta är det varmaste. Du tar hand om alla själar. Guidar de som som behöver. Mycket fin text.
2017-03-20

  Valter Örn VIP
Allt gott till Dig Syster Katinka :)
2017-03-20

  Björn Solum
Ha en fin dag på jobbet syster Katinka ::)).
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP