Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obalans, relationer, kärlek som inte var kärlek men som kändes som kärlek.


(Men jag hatar inte dig, för jag hatar inte mig)

Dina klor de sved
dina blickar sylvassa på varenda rörelse jag tog
och nej,

det var inte vår kärlek som dog















för man älskar inte någon man vill förgöra
man hatar de
precis som du helt självlysande

började hata mig









Fri vers (Fri form) av Selene999times
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-19 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selene999times
Selene999times