Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett övergrepp på mig själv.


Utan hans tillstånd

När du tittade på mig
(för jag var hela din värld)
nu är vi krossade
(för jag krossade mig)












och utan ditt tillstånd
lät jag min kropp täras bart
utan ditt tillstånd
avtvingades mina gränser
och kläderna
gled av

i händerna
på någon som såg mig som tre hål
och en egotripp
(precis som du sa)

Jag kan inte säga flera förlåt
(för jag ville aldrig)
därför panikade mina alla känslor
ju närmare han kom åt
jag bröt mig loss, skrek ifrån
sprang ner för alla trappor
ut i gråt

och ringde dig
och sa:
















Älskling




Fri vers (Fri form) av Selene999times
Läst 191 gånger
Publicerad 2017-03-19 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selene999times
Selene999times