Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter mamma


Önskar vara en fågel

Önskar vara en fågel
Flyga över många hav och berg
I många många dagar
Motstå regn, vind och snö
Kylan och värmen
För att kunna hålla om dig igen
Möta dina kärleksfulla gulbruna ögon
Dofta på din goda doft och pussa på din mjuka ljusa kind
Lägga mitt huvud i ditt sköna knä och du smeker mitt hår och
Säger "min lilla gumma"
jag känner att jag har en tung sten på mitt hjärta
Tyngden av mycket sorg, smärta, saknad och längan
Öppna dina sköna armar och ta emot
Din lilla fågel
Lätta mitt tunga hjärta min älskade mamma
Genom att krama mig länge och torka mina tårar
Saknar dig och längtar efter att omfamna dig igen
Älskar dig mamma




Fri vers av Blomma 68
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-19 17:18



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Men så fin text . Så innerligt kärleksfullt i smärta och sorg i din saknad och längtan till din mamma. Jag är mycket berörd.
2017-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text, bra skrivet!
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68