Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under regnet

Under regnet möttes våra blickar idag
Jag kände hur regndropparna faller på mina läppar medan du kysste mig djupt
Vi tittade på fåglarna som flög i den molniga himlen.Vi var omringade av träd
Samma träd som vi har många magiska minnen bland
Under regnet la du dina starka sköna händer på mina axlar, du lärde mig att dansa
Under regnet tog vi en liten promenad
Jag känner hur den kyliga vinden smyger in i min kropp, samtidigt kände jag
en skön värme sprider sig i min själ genom din hand som jag håller i
Våra fotspår lämnade vi kvar i skogen
En skog som alltid kommer att leva kvar i våra minnen
En skog som är symbolen för vår oändliga kärlek
Regndropparna fortsatte att slå mot bilrutan medan jag la mitt huvud i ditt sköna knä, jag önskade ligga där i flera timmar för jag såg hur det strålade värme och kärlek från dina ögon när du tittade djupt och länge i mina ögon.
Avskeds stunden närmade sig, jag kände ett starkt behov att säga två meningar :-
"Du gör mig lycklig
"Du är mitt allt "




Fri vers av Blomma 68
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-20 19:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2017-03-21

  Blått Norrsken VIP
Fint och vackert skrivet om kärlek .
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68