Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett säkert vår tecken

En god vän sa till mig

Så lustigt
Jag tror att jag känner mig kåtare idag
än vad jag gjorde igår
Det måste bara vara ett säkert vår tecken…

Ken Cassel
21/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger
Publicerad 2017-03-21 01:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
haha den har alltså tinat upp! ;)
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel