Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi upplevde allt som natten gav oss.


Smaken av din kyss ligger kvar på mina läppar.
Berusningen av din själ stannar inom mig.
Blygt ler jag och minns dina ord du viskade i mitt öra.
Lägger mig ner i sängen och kramar om kudden och somnar med dig i mitt hjärta.
För vi upplevde allt som natten gav oss.
Tack <3




Fri vers av Angel of love
Läst 466 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-03-21 02:49



Bookmark and Share


  E.Eriksson
Så romantiskt! Så himla bra bild över kärleken och dess stund!
2017-04-03

  Lars Hedlin
Så vackert och varmt i minnet så gott :)
2017-03-24

    ej medlem längre
Underbart
2017-03-22

    Dan Myrbeck
Som vanligt vackra ord från dig!
2017-03-22

    ej medlem längre
Värmande och sensuellt vacker text.
2017-03-21

  ULJO
Helt underbart
2017-03-21

  Rise Little One
En underbar saga!
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love