Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det som styr


Favoritdagar

jag gillar dagen idag

känns inom mig.. varför vet jag inte

det regnar och snöar, luften är grå

 

jag smyckar denna dag 21 mars

andas lycka över den för den är speciell

utan synbar anledning men i hjärtat

är den speciell och vacker




Fri vers av Maiah VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-21 06:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt :)
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP