Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Bild = Copyright Ljusletaren


Lura sinnet

 

 

 

Torpederar mungiporna ännu längre ned

Rister på sig i irriterande otillfredsställelse

 

Smågrälar och gnäller ut hela sitt missnöje

Elektriskt laddade partiklar kastas omkring

 

En gråaktig halvdaskig dag görs till åtlöje

Felaktig dag är allt som blir repriserat idag

 

Färgad i aska är denna dag i sin brytning

Pastellens alla stämningar är användbara

 

Texten dansar jenka över dataskärmen

Själen ler och attans vad själen ler idag

 

Möjligheterna finns i innevarande dagar

Gör dagen nu till den bästa dag du har

 

Lossa på ditt hårda grepp av svartsyn

För just du är en viktig part i ljusningen

 




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 437 gånger
Publicerad 2017-03-21 09:24



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Du trollar med dina penseldrag och gör dagen vacker!
Ljuset ger dig insyn över alla hinder!
Så bra diktat!!
2017-03-23

  Maria Sundelin VIP
En bra uppmaning
Kramar
2017-03-22

  ULJO
Kloka ord från en klok gumma
2017-03-21

    ej medlem längre
Visst vill vi väl göra vad vi kan för att sprida lite ljus. Det finns all anledning nu när våren är på ingång också!
2017-03-21

  Bibbi VIP
Klokord.
2017-03-21

  Salvation Pepper
Goda ord att om livet är i ljuset!

"Lossa på ditt hårda grepp av svartsyn"
Precis. Det är en myt att tro man får något ut av detta "utlopp".
Bara gå därifrån, är enklast!


2017-03-21

  Öknens Ros VIP
att se det ljusa trots det grå som hänger över, det är en ny dag med nya förhoppningar.
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren