Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I all hast

En ovanlig sköka från Knäred

hon dolde i munnen en träsked

När karlarna kom

hon vände den om

Och gissa om karlarna då led




Fri vers av Roger VIP
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-05-21 13:18



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
hahah denna hade jag missat, sa ju du skulle köra på limerick tema ;P
Roligt!
2006-05-31

  Propella
Ha ha, du är ju inte klok! Och detta menar på bästa tänkbara sätt.
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP