Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudvärk

Det började med att de bägge hjärnhalvorna i huvudet
hade kommit ihop sig och blivit ovänner
Så nu dröjde det inte länge innan inbördes kriget kunde
börja på allvar då båda sidorna skickade sina tappraste
hjärnceller till fronten
Och sen som på en given signal började de slåss med varandra
för sin existens att finnas till och få sin röst hörd
Samtidigt i människan kunde han känna hur tankarna hans
hade börjat bråka med varandra
Slåss med varandra
Krocka med varandra
Och det gjorde honom både trött och hängig
Plus att det självklart gjorde mycket ont i huvudet
Så pass ont att han till slut inte orkade mer
Kunde nu inte tänka riktigt klart
Så det var då som han löste upp en Treo comp i vatten
och drack för att sedan lägga sig i soffan och vila lite
Till slut så lyckades han somna in alldeles tung
i hela kroppen
Det går några timmar
När han väl vaknar upp så var inbördes kriget över
då hjärncellerna hans åter igen hade börjat
jobba tillsammans helt synkroniserade
då huvudvärken var som bortblåst
Han suckade
Skönt
Hjärncellerna mina tycks åter igen ha slutit fred
Bra
Det gör mig glad då jag inte tycker om att ha ont i huvudet
Men vem gör det
Ingen antar jag…

Huvudvärk!

Ken Cassel
23/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-23 03:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att det finns treo att ta till när man har ont! Huvudvärk är grymt!
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel