Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrev jag hösten eller vintern 1977/78 Publicerad tidigare här i maj 2005


En liten tår i tiden

En daggdränkt tår
jag skänker ditt minne
Ett litet sorgset stänk
glimmar stilla i mitt sinne
Får mig att minnas
att jag ej hunnit lära känna
allt det fina
som funnits i ditt inre ...

Ett stänk jag ej kan skilja
från smärta
eller lättnad
Medan valet fortfarande är fritt
trillar tåren sakta nedför min kind
I bland är det som om jag vore blind ...

Tåren trillar än
Kanske när vintern möter våren
den torkar
I vårens försommarmilda vind ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-23 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP