Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elitet erim

Beland belommor och belader
felyger en fejäril så gelader
Nu är om nektar de gott om
så därför har han beråttom




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-23 15:17



Bookmark and Share


  Nanna X
Ja men precis, det är ju sådär man pratar, iaf i Skåne och Blekinge!
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP