Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omkastad alternativ overklig verklighet

Inkastad i en ny verklighet
där allt jag trodde
jag visste
om mej själv
och om livet
kastas om
och allt på grund av dej
eller tack vara dej

Du som är min högsta önskan
och värsta mardröm

Du som har mej på
knä
framför dej
med bara ett ord

eller en blick
om jag fick möta den

det är som att börja om
från början
man kryper innan man går

smeker innan man slår

och jag har växtvärk i själen
och i hjärtat

och min verklighet
har blivit omkastad och
overklig

euforin blandat med vetskapen om att
jag kanske får bli din
men du
kommer aldrig
bli min

Det får mej att förstå
att jag måste börja om
lära om
Krypa innan jag kan gå




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-23 20:58



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Stark och berörande.
2017-04-06

    Jim Friberg VIP
Får känslan av en katt som aldrig kan låta nåt vara, hur farligt det än är.
2017-03-30

  Ric
Skört och vackert, hoppas att du hittar precis rätt ;)
2017-03-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark samt bra
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff