Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1979 är nog denna texts ursprungsår - Tillägnad en speciell person, konstnärinna, som var en nära vän till en vän till mig ... Tidigare publicerad här i maj 2005.


Känna ...

Känna
Jag känner dig inte
och du inte mig
Du känner dina färger
det du skapar med dina händer ...

Dina perspektiv har en känsla
som även jag kan känna
Men den har inte du ...

Visst vill jag känna
Men det är fel
för du behöver
men har
Jag behöver ge
men ger inte efter för det jag
inte behöver
Även om det nu råkar finnas
en liten bit kvar ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-23 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Individualisten kräver inte den är i sin skapelse - varje individ är sin egen profet p.g.a. det den vet (ryggsäcken)


2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP