Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att förlora sitt barn


Saknad och längtan

Saknad, längtan

har ingen tidsram

tiden upphör

Saknad , längtan 

sover inte om natten

den har sina egna hjärtslag...andetag

som den oändliga sandstranden

där ett hjärta är format med

snäckor runt ditt namn

ristat med ett finger

ett finger som kände varje

sandkorn 

 

hon sitter framför hjärtat

ser ut över havet medan vågorna

bubblande berättar om 

kärleken mellan mor och dotter

livstråden som är synbart bruten

men ändå hänger osynligt samman

starkare än någonsin




Fri vers av Maiah VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-03-24 16:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin text och full av liv!
2017-04-02

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vackert om samhörighet även efter döden.
Minnen tillhör också nuet.
Kram. TBG.
2017-03-25

  Tabac VIP
Fin!

Längtan ÄR livet...
2017-03-25

  Ulf D VIP
Ingressen och tankarna på att kommentera föll bort. Detta är något ingen vill vara med om, men det händer och världen blir annorlunda. Att läsa detta blir då än mer av vikt, påminnelsen av tidens obarmhärtlig makt när vi minst anar det.
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP