Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rebound

Letade efter ett rebound
för att glömma någon

Stapplade hem till någon ny
som kysste mig över min rygg innan vi somnade
som fick mig att glömma alla som sårat mig

Men nu behöver jag ett rebound
till mitt rebound




Fri vers av artaug
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-24 22:26



Bookmark and Share


  Flisan
En otroligt bitterljuv text som beskriver en känsla så väl med bara ett par ord.
Oslagbart.
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug