Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dit kärlekens vindar bär.


Magnolia Island

Varför klä kärlek i ord
när allt ändå
handlar om

nakenhet
inför varandra.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-25 08:19



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Vacker!
2017-03-25

    Sefarge VIP
Så riktigt
Med få insiktsfulla
Otd skaldat
:)
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP