Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly från verkligheten

Varje gång trycker sorgen hårt på mitt hjärta
Försöker jag att fly från verkligheten

Jag låser in mig i min egen lilla värld
Tårarna rinner
Ljuset och värmen försvinner
Tystnaden tar över mig

Jag blir vilse i tankarna
Känner att jag är ensam
Jag hör inget ljud och reagerar på ingenting som händer runt omkring mig

Jag tvingar mina ögon att blunda tills jag somnar
Då önskar jag vakna till en ny värld
Där försvinner all min sorg och mina problem

Men hur länge jag än sover
Vaknar jag till min verkliga värld igen






Fri vers av Blomma 68
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-25 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68