Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda blickar

I min älsklings ögon
Ser jag vilda kärleksfulla blickar

I dem hittar jag kärlek och värme
Trygghet och närhet
Omtanke och ömhet

I hans blickar blev jag kär första gången vi möts
En magisk kraft drog mig starkt till honom

Jag kände mig svag i hans närvaro
Och stark i hans armar

Sedan dess började jag älska tigrar
För deras blickar liknar
Min älsklings vilda kärleksfulla blickar




Fri vers av Blomma 68
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-25 12:10



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Fin och stark text och passionerad kärlek.
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68