Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vår i småkrypens danshak


Vimmelbin och myrbensskak

 

 

Vimmelbin och myrbenstramp i sömnig vår,
vingelvingad lust och stela myrbensknak,
färdens önskan landar på ett dansarhak;
Vimmelbins och myravänners Gott Nytt År.

Första solen alltid stark och bländarsvår,
Alla håller andan mellan knall och brak,
Vårfyrverkeri ger mega sexbensskak,
De som inte dansar ingen alls förstår.

Svårast för ett vimmelbi med ösig vän:
Hinna hem med honungen och sen iväg.
Inga myrben orkar både barr och sött.

Överens om dubbeldans blir lösningen.
Myrbensskakat Vimmel i 'SourSweetish'-Rag
gläder alla sexbenskryp de nyss har mött.

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av Pot Pourri
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-25 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri