Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Canto nr 3.


Canto av Marie Genevay


hon drömmer aldrig
om det förrän det
förvandlas

i källarrummet

lådor av vokaler bryts upp
lådor av konsonanter

lådan med konjunktiv
lika stor som lådan
med imperativ

alltihop hälls ut
över det tomma golvet
och apteras

gardinerna dras ifrån

därute vandrar alla i sin vardag
med den förbjudna solen




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-25 23:02



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
En ordkonstnär har plockat fram vokaler och konsonanter
på ett nytt sätt, lagt dem i rader som format denna dikt.

Härute
laser publiken
rad för rad
med innebörden tolkningsbar
på näthinnan.

Snyggt!

2017-03-27

  objekt3
there is only one God
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm