Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(en bild bara)


Kvar

Gryningen är en smältvattensbäck, ett regn faller
på en kvarglömd assiett, dropparnas klingande
mellan bordets plankor, klippskrevor och mossor
träets svarta väta, någon sjunger
en sång hon trodde att hon glömt
och syrenens grenar bugar sig och dansar




Fri vers av Grävling
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-25 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling