Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

479.vårlig ........

......... krona berusar ALLA!
och hjärtat som fågelungen
öppnar sig skälvande mot solen
viskande av tillfälliga milda ord
slår larm ...Konstiga Ögon i
Längtan till Passion ...
Oh! nej nej ..det är bara
superextrema rörelser av blod...

Men jag är inte dotter till Jorden
inte till Solen heller
Jag är dotter till den filosofiska Månen!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-26 10:17



Bookmark and Share


  petter rost
På vandring bakåt i tiden på p.se – och så kommer jag in här, rakt till en pärla jag i förvirringen måste ha sprungit förbi när den kom i våras...
"och hjärtat som fågelungen
öppnar sig skälvande mot solen"...
En dikt gjord av längtan som når mig mitt i steget in i nedåtgåendets tider av försakelse. Jag får längtan, igen –
mars, de allt tidigare morgnarna och allt som vårens tid talar om.
Det jublar om denna dikt, du
"dotter till den filosofiska Månen!"
2017-11-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
Mångudinnan!
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP