Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och Action

Kameran rullar

På scenen står en förtjusande sexig kvinna vid strippstången
och dansar förföriskt då hon putar med stjärten
och slänger med benen
Sen åker blusen av och överdelen likaså
Regissören bakom kameran har det nu svårt att
koncentrera sig då han henne mer än gärna
skulle vilja sätta på
För vilka vackra fagra bröst
Och där åkte trosorna av
När hon då särar på benen blir regissören först lite förtegen
och röd om kinderna
Börjar sedan rodna och gnissla om tänderna
Varför då
Jo, han skäms över att han nu har blivit så hård i byxorna
Och han som alltid brukar vara så professionell...

Och Action!

Ken Cassel
27/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger
Publicerad 2017-03-27 02:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är inte alltid man kan styra kroppens reaktioner...
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel