Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste

Det vackraste

som finns att skåda

är ett själfullt

kvinnoansikte




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-27 12:40



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Vackra ord att ta till sig.
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP