Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag

Ännu en dag rinner av min kropp

som vattnet du hällde över mig


Silar sakta små ,små droppar
över de osynliga utbuktningarna
kurvor som inte existerar


En dag rinner vattnet av min kropp

och de osynliga blir synligt igen




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-27 19:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och mycket bra framfört!
2017-04-02

    ej medlem längre
gåtfull och ändå inte, jag tycker skrivaren skurit att fint stycke här..
2017-03-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande