Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ska vi nånsin få rätt perspektiv på oss själva i världen ?


problem och problem




"Mari tvingades föda vid en bensinmack"


"FN: Barn korsfästs och begravs levande" ( av ISIS )




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-28 09:50



Bookmark and Share


  Ric
ja alla dessa perspektiv. vinklar. kontraster. ekvationer. ibland tänker jag att en lobotomi nästan kunde varit lite befriande.
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP