Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från min avdelning för sjuk humor.


Simultankapacitet

En välkänd skeppsläkare från Tasjkent

var så fantastiskt omnipotent

att han vid ett gallstensingrepp

även sydde en spräckt läpp

och gav stödsamtal åt en deppig telegrafistassistent!

 




Fri vers av limerick
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-28 18:43



Bookmark and Share


  limerick
Man kan ju alltid finna undantag som bekräftar regler men vi vet ju inte om läppen blev lagad snyggt eller om han kanske glömde några gallstenar i en gallgång.
2017-04-01

  Minkki VIP
Du motsäger att män inte kan multitaska;)
2017-03-29

    Dan Myrbeck
Fram för fler sådana - de behövs
i dagens vårdvardag!
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick